Onze begeleiders

Michiel van Laarhoven

Piano

Michiel van Laarhoven studeerde koordirectie bij Wilko Brouwers aan de Meerjarige Dirigentenopleiding te Utrecht. Tijdens en voor deze opleiding was hij bij verschillende koren en ensembles al vaak te zien als pianist. Na zijn opleiding volgde hij masterclasses bij Michel de Kort, Louis Buskens en Fokko Oldenhuis.

Daarnaast deed hij voor verschillende opera- en operetteverenigingen de koorinstudering van talloze werken waaronder Die Fledermaus, The Mikado en Die Lustige Witwe. Ook dirigeerde hij onder meer Die Zauberflöte (Mozart), Dido and Aenea's (Purcell), Carmina Burana (Orff), L'elisir d'amore (Donizetti) en Haydn's Schöpfung in een een geënsceneerde versie. Michiel staat momenteel met veel plezier voor muziektheatervereniging Poly Hymnia te Zeist. 

Thijn Vermeulen

Piano

Thijn Vermeulen is een veel gevraagd pianist van zangers, instrumentalisten en ensembles. Daarnaast geniet hij van het optreden als solo pianist. Hij heeft gestudeerd aan het Conservatorium van Utrecht bij Katia Veekmans in de Bachelor (2010) en bij Henry Kelder in de Master of Music (2013). Bij speciale uitzondering heeft hij in een Master van drie jaar zowel specialisaties kamermuziek/ensemble als begeleider- en correptitorschap gedaan.

Momenteel is Thijn werkzaam als repetitor en pianist op projectbasis voor het Utrechts Conservatorium, voor Opera Noord-Holland Noord, B.O.O.M! Bold Opera On the Move, Het Utrechts Operakoor, Zangstudio Haarlem en voor de International Belcanto Academy. Daarnaast is hij vaak actief als pianist en repetitor voor allerlei andere operagezelschappen, koren en musici.

Ingrid Corvers

Verteller

Ingrid Corvers is vooral bekend als presentator bij Radio M Utrecht, waar ze als zzp-er aan diverse programma's meewerkt. Ook was ze 18 jaar lang de vaste stem van Classic FM en ze was op Radio 4 te horen in het programma Muziekperiodiek. Daarnaast spreekt ze bedrijfsfilms, commercials en kinderboeken in. Sinds enkele jaren is ze als verteller verbonden aan OperaUtrecht.

In het verleden heeft Ingrid verteld bij het Naardens Kamerorkest (De Middagheks, Dvořak), de Orkestvereniging Amersfoort (Peer Gynt, Grieg), het Willibrord Kamerkoor (A Festival of Lessons and Carols), het Utrechts Kamerkoor (De Portugese Non) en Binnenstadskoor Zangria (Liederen voor Libussa).